Mixing Kurzus

MIXING ÉS
HALLÁSFEJLESZTŐ KURZUS

Ez a Mixing kurzus, ahol minden fontos témakör el van magyarázva sablonmentesen, olyan hallásfejlesztő tesztekkel kiegészítve, amit máshol nem találhatsz meg.

A kiváló minőségű zene létrehozása nemcsak a zenei hangzás ismeretét, hanem a megfelelő effektek alkalmazását is megköveteli. Ennek érdekében alapvető fontosságú, hogy tisztában legyünk azokkal a fogalmakkal és technikákkal, amelyek segítenek ezt elérni.

Kinek ajánlom a kurzust?

  • Azoknak, akik most ismerkednek a mixinggel.
  • Tapasztaltabbaknak, akik tovább szeretnék fejleszteni tudásukat és készségeiket.
  • Azoknak, akik szeretnék fejleszteni hallásukat.
  • Azoknak, akik mélyebb ismeretekre és áttekintésre vágynak a legfontosabb mixing témákban.
  • Azoknak, akik hasznos tippeket és trükköket keresnek, amiket máshol nehezen találnak meg.
  • Azoknak, akik már unják a túl bonyolult magyarázatokat és a zavaros videókat a Mixing témákban

Mit tartalmaz a kurzus?

A kurzus fő célja az, hogy segítse a hallásfejlesztést, miközben a legfontosabb mixinggel kapcsolatos témákat is megtanulhatod.

Stílus & daw

Stílustól és DAW-tól független!

– Bár a kurzus Fl stúdió környezetben van bemutatva, nincs DAW specifikus anyag a kurzusban!
– A Kurzus a legfontosabb témákat öleli fel, így minden stílúsban használható

Vélemények

5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
5 star rating
A mixing mastering kurzus egy nagyon átfogó és gyakorlat orientált kurzus. Rengeteg olyan infót tartalmaz amit csak hosszas keresgéléssel tudnál elsajátítani. Mindenképpen hasznos tud lenne a bennelévő tudás azoknak is akik nem csak most ismerkednem a mixing és masteringgel vagy a zeneszerzéssel, hanem már gyakorlottabbaknak is, mert egy rendkívűl jó mankót tud adni ha véletlen nem jut eszébe valami, vagy csak új plugint keresne. Ezek mellett egy meglepően jó és kellemes hallásfejlesztő játék is része a kurzusnak, ami kifejezetten hasznos, és gyakorlott fülüeknek is tud kihívást jelenteni, ezért érdemes vele akár napi szinten 5-10 percet foglalkozni. Mindenképpen ajánlani tudom, főleg ha valaki szeretne kicsit magasabb szinten foglalkozni a zenével.

Nagy Kristóf

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Nem, a kurzusban található információk teljesen DAW-tól függetlenek, a kiegészítő videók Fl studió környezetben vannak bemutatva, de ezek a módszerek és megoldások ugyan úgy működnek minden más DAW-ban is.

– Mindenkinek, aki most ismerkedik a Mixing fogalmakkal és egy átlátható, összeszedett és jól érthető tanfolyamot keres ebben a témában.
– Akkor is ajánlott, ha már ismerkedsz egy ideje a mixinggel, mert sok olyan részlet van a kurzusban, amit máshol nehezen találhatsz meg, de fontos tudni róla
– Aki szeretné fejleszteni a hallását különböző tesztekkel.

Nem, a kurzusban található információk stílustól függetlenek és azokat az irányelveket követi, ami minden stílusnál használatos.

Igen, bizonyos témakörökben több típusú gyakorlatok is vannak, ráadásul különböző zenék és zenei egységek is megszólalnak a tesztekben, hogy minél szélesebb körben tudd fejleszteni a hallásod.

Megközelítőleg 500+ Teszt van jelenleg a Kurzusban.

Igen, a kurzus minden olyan információt tartalmaz, ami szükséges lehet ahhoz, hogy képes legyél kikeverni egy dalt.
A kurzus a legfontosabb és legalapvetőbb tudást adja át, amit ha elsajátítasz, piacképes keverésre is szert tehetsz, de fontos, hogy sok gyakorlás kell hozzá.

Természetesen, bármikor nagyon szívesen válaszolok a felmerülő kérdésekre, bármikor írhatsz a hello@producertanfolyam.hu e-mail címre.

Teljes mértékben! A kurzust úgy készítettem el, hogy bármikor újra tudd tanulni az egységeket és bármikor tudj gyakorolni.

Tartalomjegyzék

Ugrás a tetejére