-/-PRODUCERTANFOLYAM.HU
  • 2020-as hangzás! A most menő trap, hip-hop és future bass stílusokban jól működő, igényesen szóló hangminták.
  • 150+ valóban jól használható hangminta! A hangmintákat zenei producer tanárunk Roland a saját projektjeiből válogatta ki.
  • Komplett csomag, amivel ténylegesen el tudsz indulni. Dobok és dob loopok, kiegészítő dob hangok vannak a csomagban, hogy igazán profin szóljon a zenéd. Plusz megkapod a trap-ben rengeteget használt 808-as basszus hangmintákat, sőt, hangszeres loop-okat, effekteket és előre megírt MIDI-t is kapsz, amit csak be kell húznod a saját hangszeredre.

Hallgass bele a demóba!

Ebben a demóban részleteket hallhatsz Roland projektjeiből, amikből a hangokat válogatta:

Milyen stílusokhoz jó a kezdő sample pack?

A mai modern trap, hip-hop és future bass hangzást tudod vele előállítani. A sample-ket stílus szerint elneveztük, ahol szükséges, ezért pontosan fogod tudni, melyik hangminta megy a stílusodhoz biztosan.

A Kezdő Sample Pack abban különbözik egy átlagos sample pack-től, hogy több stílust átfogóan hoz. Nincsenek benne fölösleges hangminták, ráadásul a hangminták el vannak rendesen nevezve. Így ha tapasztalt zenei producer vagy, nem kell órákat sample válogatással töltened. Azaz sokkal gyorsabban tudsz haladni, mintha egyesével válogatnád össze a hangmintákat több különböző helyről.

… és rákapcsolok a zene producerkedésre!

Mobilról vagy?

Semmi gond, küldd el magadnak a linket e-mailben, hogy amikor később gépnél leszel, ne veszítsd el ezt a packot!