Magánóra

Zenei producer magánóra

Akkor fejlődsz a leggyorsabban, ha motivált vagy és módszeresen gyakorolsz. Ehhez az kell, hogy olyan zenét írj, ami neked igazán tetszik és amivel szívesen foglalkozol.

Ezért az órán olyan gyakorlatokat adunk neked, amik segítségével képes leszel arra, hogy egyre jobb és jobb számokat írj, amellett, hogy a különlegességedet is megőrzöd. Úgy hisszük, csak magadat tudod igazán megtanítani. Az mi szerepünk pedig az, hogy segítünk a motivációd fenntartásában és konstruktív visszajelzésekkel segítjük a fejlődésedet.

Tőlünk hosszútávú “edzői” kapcsolatot kaphatsz, ahol válaszolunk a kérdéseidre, emellett ha szeretnéd, akár együtt nekiállunk a számaidnak és profira gyúrjuk, olyanra, ahogyan te a fejedben szól.

Mit kaphatsz tőlünk?

Roland

Mikor válassz engem? Ha szeretnéd…
 • megtanulni az Fl Studio magabiztos használatát,
 • tudni, hogyan építsd fel a zenédet hogy hatásosabb legyen,
 • gyorsan elsajátítani a zeneelmélet alapjait,
 • megismerni az apró tippeket/trükköket, amik jobbá teszik a dalod.
 • Ha elakadtál, segítek.
Bedegi Roland
Mit hozz magaddal?

Hozd magaddal:

 • a zeneszerzős laptopod (ha van)
 • egy jegyzetfüzetet (opcionális, de saját tapasztalatból mondjuk: érdemes jegyzetelni is).
 • Hozd magaddal, ha már írtál valamit, hogy lássuk, meddig jutottál el. (Opcionális. Megértjük, ha elsőre nem akarsz megmutatni (félkész) számokat – ilyen téren Barnabás is elég szégyellős. Emellett érdemes referencia pontot adnod, hogy valóban azt a tudást kaphasd, amire neked van szükséged.)
Ár, helyszín

Magánóra: 7.000 Ft/óra.
Helyszín: 1098, Budapest Toronyház utca 13/2.

Jelentkezés

Jelentkezni itt a honlapon tudsz a jelentkezési űrlap kitöltésével vagy az bedegiroland92@gmail.com-on, a +36 30 965 2852-es telefonszámon.

Ha nem venném fel a telefont, kérlek, írj egy sms-t, hogy kerestél. Amikor dolgozok, repülő üzemmódban lehet a telefon.

Jelentkezés

Szeretettel várom a megkeresésed!

Roland

Barnabás

Akkor válassz engem,

 • ha van egy számod és szeretnéd, hogy közösen befejezzük
 • vagy szeretnél ének felvételt készíteni és szeretnéd, hogy a legjobban szóljon a felvétel, a legjobb formádat tudd adni.
DSC_9152-001 cut and small
Mit hozz magaddal?

Legjobb, ha sávonként kiexportálva hozod a projektedet (az összes változatát!) és onnan indulunk. De akár az is elég, ha a gépedet hozod, rajta a projekttel. Elsősorban Abletonnal dolgozok, emellett korábban dolgoztam Logic-kal, GarageBand-del, Reason-nel, Cubase-sel és FL Stúdióval is.

Énekfelvétel esetén fontos, hogy

 • kívülről tudd a dalt,
 • tudd, hogy belefér-e a hangterjedelembe az adott magasságon a dal
 • és hozd el magaddal a dalszöveg minimum 14pt-s CourierNew/Írógép betűtípussal, 2-es sortávolsággal kinyomtatott teljes szövegét, hogy könnyen lehessen rá instrukciókat írni.

Mindketten a legjobban azokat az alkalmakat élvezzük, ahol közösen szerzünk zenét. Hozd el a saját számodat, és közösen befejezzük, hogy már pár óra után büszke lehess a munkádra.

Ár, helyszín

Helyszín: jelenleg nincs saját stúdióm, ezért profi stúdiókban tudunk találkozni, aminek az árából 3000 Ft/óra benne van az óradíjamban.

A következő helyszíneket tudom ajánlani:

A helységek csak részben akusztikailag kezeltek. Ha akusztikailag kezelt lehallgató helységben szeretnél végkeverést, akkor javaslom Puha Szabolcsot.

Óradíj: 5.000 Ft/óra + stúdió díj.

Jelentkezés

Jelentkezni itt a honlapon tudsz a jelentkezési űrlap kitöltésével vagy az producertanfolyam@gmail.com-on vagy a +36 31 782 6485-ös telefonszámon.

Ha nem venném fel a telefont, kérlek, írj egy sms-t, hogy kerestél. Amikor dolgozok, repülő üzemmódban lehet a telefon.

Jelentkezés

Szeretettel várom a megkeresésed!

Barna