Magánóra

Zenei producer magánóra

Akkor fejlődsz a leggyorsabban, ha motivált vagy és módszeresen gyakorolsz. Ehhez az a tapasztalatom, hogy az kell, hogy olyan zenét írj, ami neked igazán tetszik és amivel szívesen foglalkozol.
Ezért az órán olyan gyakorlatokat adok neked, amik segítségével képes leszel arra, hogy egyre jobb és jobb számokat írj, amellett, hogy a különlegességedet is megőrzöd. Úgy hiszem, csak magadat tudod igazán megtanítani. Az én szerepem pedig az, hogy segítek a motivációd fenntartásában és konstruktív visszajelzésekkel segítem a fejlődésedet.

Tőlem hosszútávú “edzői” kapcsolatot kaphatsz, ahol válaszolok a kérdéseidre, emellett ha szeretnéd, akár együtt nekiállunk a számaidnak és profira gyúrjuk, olyanra, ahogyan te a fejedben szól.

Mit kaphatsz tőlem?
  • Olyan gyakorlatokat, amiket mára már befutott producerek használtak, hogy a legjobbak közé kerüljenek.
  • Ableton hatékony használatát, az alapoktól indulva.
  • Dallamírás, akkordkör felépítés technikáját sajátíthatod el.
  • A számod szerkezetének kialakításában kapsz segítséget (arrangement).
  • Megtanulhatod, hogyan emeld ki a számod erősségeit.

A legjobban azokat az alkalmakat élvezem, ahol közösen szerzünk zenét. Hozd el a saját számodat, és közösen befejezzük, hogy már pár óra után büszke lehess a munkádra.

Hogyan néz ki az óra? Mit kell hoznod?

Hozd magaddal:

  • a zeneszerzős laptopod (ha van)
  • egy jegyzetfüzetet (opcionális, de saját tapasztalatból mondom: érdemes jegyzetelni is).
  • Hozd magaddal, ha már írtál valamit, hogy lássam, meddig jutottál el. (Opcionális. Megértem, ha elsőre nem akarsz megmutatni (félkész) számokat – ilyen téren én is elég szégyellős voltam, emellett érdemes referencia pontot adnod, hogy valóban azt a tudást adjam, amire neked van szükséged.)
Ár, helyszín

Magánóra: 10.000 Ft 90 perc vagy 14.000 Ft 120 perc.
Helyszín: Budapest, Pannónia utca 22.

Jelentkezni itt a honlapon tudsz a jelentkezési űrlap kitöltésével vagy az info@producertanfolyam.hu-n vagy a +36 31 782 6485-ös telefonszámon. Ha nem venném fel a telefont, kérlek, írj egy sms-t, hogy kerestél, amikor dolgozom, általában repülő üzemmódban van a telefonom.

Jelentkezés

Várlak szeretettel!

Addig is jó zenélést,
Barna