Magánóra

Zenei producer magánóra

Távoktatást vállalunk, Skypeon keresztül. 

Akkor fejlődsz a leggyorsabban, ha motivált vagy és módszeresen gyakorolsz. Ehhez az kell, hogy olyan zenét írj, ami neked igazán tetszik és amivel szívesen foglalkozol.

Ezért az órán olyan gyakorlatokat adunk neked, amik segítségével képes leszel arra, hogy egyre jobb és jobb számokat írj, amellett, hogy a különlegességedet is megőrzöd. Úgy hisszük, csak magadat tudod igazán megtanítani. Az mi szerepünk pedig az, hogy segítünk a motivációd fenntartásában és konstruktív visszajelzésekkel segítjük a fejlődésedet.

Tőlünk hosszútávú kapcsolatot kaphatsz, ahol válaszolunk a kérdéseidre, emellett ha szeretnéd, akár együtt nekiállunk a számaidnak és profira gyúrjuk, olyanra, ahogyan te a fejedben szól.

Mit kaphatsz tőlem?

 

 • Megtanulhatod az Fl Studio magabiztos használatát,
 • Megismerheted, hogyan építsd fel a zenédet hogy hatásosabb legyen,
 • Gyorsan elsajátíthatod a zeneelmélet alapjait,
 • Megismerheted az apró tippeket/trükköket, amik jobbá teszik a dalod.
 • Ha elakadtál, segítek.
Mit “hozz magaddal” a skype-órára?
 • Egy jegyzetfüzetet (opcionális, de saját tapasztalatból mondjuk: érdemes jegyzetelni is).
 • Készítsd elő, ha már írtál valamit, hogy lássam, meddig jutottál el. (Megértem, ha elsőre nem akarsz megmutatni számkezdeményeket. Emellett érdemes egy referencia pontot adnod, hogy valóban pont azt a tudást kaphasd, amire Neked van szükséged.)

Jelentkezés

Jelentkezni itt a honlapon tudsz a jelentkezési űrlap kitöltésével vagy az [email protected]-on, a +36 30 965 2852-es telefonszámon.

Ha nem venném fel a telefont, kérlek, írj egy sms-t, hogy kerestél. Amikor dolgozok, repülő üzemmódban lehet a telefon.

  Jelentkezés

  Szeretettel várom a megkeresésed!

  Roland