Vélemények

“Rolitól nagyon sok mindent tanultam, még olyat is amire nem gondoltam volna. Nagyon tisztességes és remek srác!😎 A legjobban az döbbentett meg amikor egy szoftver beállítása miatt szinte elment az óra negyede, de Roli megtartotta az eredeti idő szerint és ráhúzott annyi időt amennyit elvett a program. Nagyon képbe van mindennel, segítő kész, és egyáltalán nem olyan mint más tanár. Volt amikor még nem vettem tőle órát és segített videóhívásban, ezt szerintem kevesen tennék meg. Nagyon jó volt tőle tanulni, a légkör barátságos és vicces. Csak ajánlani tudom, de tényleg!😁

Jüllich Márk

“Eddig zenekedvelő voltam, most már kezdek zeneértő is lenni. Nagyon érthetően, személyre szabottan tanít,
igazából szeretnék olyan lenni mint ő,tele van ötletekkel , nagyon kreatív, és ezeket is adja át az órákon. Köszönöm a segítséged és a türelmed!
legjobb döntés volt hogy a Producertanfolyam.hu -t választottam. ☺️”

Kótai Mariann

“Sziasztok! Én abszolút a nulláról kezdtem a tanulást! Sokadik sikertetelen próbálkozás után döntöttem úgy hogy segítséget keresek! És nem bántam meg! Már az első óra annyi segítséget adott hogy bele tudtam kezdeni teljesen önálló projektbe! Roland nagyon jól magyaráz és mindig végtelenül türelmes (szüksége is van rá 😁) Mindig rengeteget kérdésem van és mindenre tudja a választ és a megoldást! Én mindenkinek csak ajánlani tudom akit csak egy kicsit is érdekel a zene készítés mert nagyon felemelő érzés amikor a semmiből kezd össze állni egy zenei projekt!”

Pallagi József

“Amikor elhatároztam, hogy keresek valakit, hogy megtanítson zenét készíteni, nem hittem, hogy ez ennyire jól fog működni. Nekem rengeteget segít a Roland által tartott óra a fejlődésemben és már látom, hogy nem reménytelen a helyzetem. Emellett én szinte mindennap keresem valami butasággal, mert valamit nem tudok és ő kedvesen segít minden alkalommal, szóval elképesztően türelmes. Nagyon tudja amit csinál és remekül át is adja a tudását. Az órák pedig nagyon jó hangulatúak. Én imádom. Remek döntés volt őt választani.”

Svak Polly

“Szeretek Rolandtól tanulni és vele dolgozni. Korrekt és remek tanár. Mindent amit tanít, jól mondja el és gyakorlatiasan teszi. Remèlem, hogy elèrem a célom ha mindent elsajátítottam, és ebben ő nagy segítség. 😊”

Lengyel Ádi

“Imádom a zenét és Rolandnak köszönhetem, hogy közelebbről is tudok vele foglalkozni.
Nagyon örülök neki ,hogy ő tanított meg engem a zenekészítés rejtelmeire.
Igazán türelmes és segítőkész, bármikor segítségre volt szükségem mindig számíthattam rá. Mindenkinek csak ajánlani tudom, és fogom is aki meg szeretné tanulni a zenekészítést!”

Freddie Lissy

“Pár éve foglalkoztam hiphop/trap zenével és autodidakta módon próbáltam elsajátitani minden csínját bínját , de egy adott szinten úgy éreztem valami hiányzik és nem tudtam tovább lépni, úgy éreztem segítségre van szükség. Ekkor egyik barátom által leltem Rolandra és már első órán szembesültem vele, hogy egy profi kezeiben vagyok. A zenéhez való érzéke és tudása hatalmas motivációt ad és rengeteget tudok tanulni tőle. Rendkívül türelmes, nagyon jól oktat és mindig megtalálja a módját, hogy leegyszerűsítse és megértesse a legbonyolultabb részleteket is a zeneszerzésben. Széles tudása mellett nem elhanyagolható, hogy mennyire barátságos és segítőkész! Hálás vagyok érte, hogy tőle tanulhatok és mindenkinek bátran ajánlom aki zene készítéssel szeretne foglalkozni!”

Kótány Imre

“Rendkívül türelmes és kedves tanár, aki igazi lelkesedéssel vág bele a
közös ‘munkába’. Egyénre szabottan magyaráz, tanít és fejleszt a
tudáson. Mindig megtalálja a megfelelő módot/módszert arra, hogy a
megértesse és átadja a tananyagot.”

Mányoki Balázs

“Néhány
éve foglalkozom zenével, azon belül is elektronikus zenével. Bármilyen
projektbe belekezdtem, a zenei résznél elakadtam. Sajnos a projektek
csak szaporodtak, de előrébb egyikben se jutottam. Barnabás, régi
haverom és felajánlotta a segítségét zeneelmélet terén. Hát OMG!
Igen! Nyugodt szívvel tudom ajánlani, mert nem csak hatalmas tudás
birtokában van, hanem az oktatás módja is érthető és egyszerű.! “

Majoros Roland

“Roland nagyon udvarias tanár aki megtalálja a tanítványaival a közös hangot. Mindenkinek a túdásszintjéről kezdi a tanítást, értelmesen és következetesen adja át a tananyagot. Az órák izgalmasak és zeneileg is meglepőek. Köszönjük!”

Deák Dongi Andrea

“Évekig tanultam autodidakta módon az FL stúdiós zeneszerzést az underground hip-hop keretein belül, tele voltam rengeteg befejezetlen projekttel, amikor egy nap elhatároztam magam és felkerestem Rolandot a Producertanfolyam.hu-ról, pár óra alatt sokkal többet tanultam tőle mint az elmúlt évek alatt a netről, megismerkedtem számomra idegen stílusokkal és be tudom fejezni a projektjeim. Visszagondolva bánom, hogy nem kezdtem bele hamarabb a tanfolyamba.”

Sipos Áron

“Roland Mester, én csak így szólítom őt. Bármit kérdezhetsz tőle, olyan, mint egy zenei Google. Emellett végtelenül nyugodt, segítőkész, barátságos. Olyan érzés vele dolgozni, mint ha a barátoddal zenélnétek. Bátran merem ajánlani, és pénz visszafizetési garanciát vállalok érté , hogy senki nem fogja meg bánni, ha tőle tanul.”

Budai Zoltán

“Roli egy nagyon közvetlen, szuper tanár. Mondhatni a nulláról kezdtem Nála a tanulást. Hihetetlenül felkészült, és segítőkész ember! Élvezem nagyon az órákat, úgy szoktam magam érezni óra után, mintha feltöltődtem volna energiával! Legyen szó akármilyen zenei műfajról, szerintem Ő lesz a Te embered!! És mindezek mellett nagyon laza, és lelkes! Sokat köszönhetek Neki! A legjobb döntésem volt, hogy megkerestem!😊”

Karvalics Tamás

Évekig próbálkoztam egy saját zene elkészítésével, de újabb és újabb akadályok álltak az utamba. Roland segített ezeken túljutni és olyan kérdéseket válaszolt meg egy pillanat alatt, amelyekkel én már évek óta küzdöttem. Nem mellesleg az óráin felszabadultnak érzi magát az ember, ha definiálni kellene az óráit, akkor egy kényszer vagy frusztráltság nélküli könnyed és tanulságos beszélgetésnek, tanácsadásnak mondanám. Mindenképpen keressétek fel, ha elakadtatok és segítségre van szükségetek, esetleg gyorsabban szeretnétek magasabb fejlettségi szintet elérni.

Esztergályos Zsolt

“A nulláról kezdtem a tanulást.
Roland az én tempómban tanít,
segítőkész, mégis szakmai.
Személyreszabott oktatás, rugalmasság, precíz, ugyanakkor laza.
Felkészült, bármilyen zenei témakörben, plussz zenelméletet is tanít ami elengedhetetlen a fejlődéshez.
Mindenkinek csak ajanlani tudom.”

Takács László (Murhpy)

“Autodidakta módon tanultam az elektronikus zenei alapokat, de eljutottam egy olyan szintre ahol mindenképpen professzionális segítségre volt szükségem. Rolandot egy hirdetés alapján kerestem meg, és nagyszerű választásnak bizonyult. Nagyon meglepett az összeszedettsége és lelkesedése és nem mellesleg a komoly szakmai tudása amivel segített kibogozni a projektemet, akármilyen probléma merült is fel.”

Unyi Ottó